Osnovna oprema

Opremu koju nudimo za sigurnosna i sobna vrata BOSAL, delimo u dve kategorije, osnovna i dodatna.

Odabir osnovne opreme ulazi u prikazane cene vrata.

Materijali

MDF, odnosno medijapan je materijal koji nudi velike mogućnosti prilagođavanja izgleda sigurnosnih i sobnih BOSAL vrata svačijem ukusu.

Glatki finiš i poliuretanski lak kojim se tretira daju izbor od preko 200 nijansi po RAL karti.

Debljina završnog materijala od 10mm omogućava 25 modela kanelura (20 za dvokrilna vrata) odnosno 7 modela aplikacija (10 za dvokrilna vrata).

Furnir je prirodni materijal koji se kao završni u tankom sloju aplicira na MDF ploču. U ponudi je 6 različitih furnira (hrast, bukva, jasen, mahagoni, trešnja, orah) u 60 različitih varijacija.

Druga grupa furnira (trešnja, orah) se dodatno naplaćuje. Postoji mogućnost horizontalne postavke furnira, aplikacija, kao i intarzija. Svi furniri mogu biti u 20% i 50% sjaja.

Prirodni furnir je najplemenitiji proizvod od drveta, i preporučujemo da se kupci pre konačne odluke upoznaju sa karakteristikama furnira.

Univer je pločasti materijal koji se dobija oplemenjavanjem sirove iverice melaminskim papirom.

Predstavlja najpovoljniju završnu obradu i u ponudi je samo uz „Classic“ model.

Boje u ponudi za model CLASSIC. *Napomena: boje nisu identične onima u prirodi.

Brave

Mottura 52.571

Sigurnosna kasa brava marke Mottura osigurava vrata u šest tačaka (+3 fiksna na krilu) pružajući maksimalnu sigurnost.

Brava se isporučuje sa tri fabrički upakovana, originalna kasa ključa koji se otvaraju pred kupcem.

U slučaju gubitka originalnih ključeva, srce brave se brzo i efikasno može zameniti novim. Na taj način kupac dobija novu garnituru ključeva, a stari ključ više ne može otključati bravu.

Ugrađuje se u sve modele Bosalovih sigurnosnih, protivpožarnih kao i balističkih vrata.

Mottura 85.971

Sigurnosna brava marke „Mottura“ sa cilindrom i specijalnim štitnikom sa spoljne strane. Osigurava vrata u šest tačaka (+3 fiksna na krilu) pružajući maksimalnu sigurnost. Sa spoljne strane je specijalni štitnik koji sprečava bušenje ili lomljenje cilindra, dokle je sa unutrašnje strane leptir koji olakšava zaključavanje i otključavanje vrata. Brava je opremljena kvalitetnim Mul-T-Lock cilindrom, koji se unikatno izrađuje samo za Bosal.

Isporučuje se sa pet originalnih kodiranih ključeva koji se otvaraju pred kupcem. U slučaju gubitka ključa, cilindar se može zameniti novim čime se obezbeđuje prvobitna sigurnost. Ugra]uje se u sve modele Bosalovih sigurnosnih, kao i u balističkih vrata.

Unikatni BOSAL ključ

U saradnji sa kompanijama „Mul-T-lock“ iz Izraela i „Mottura“ iz Italije, razvili smo „Bosal“ unikatni sigurnosni kodirani cilindar, koji se ugrađuje isključivo i samo u „Bosal“ sigurnosna vrata u paketu sa sigurnosnim cilindar bravama iz Bosal ponude. Obezbeđuje najviši stepen sigurnosti proveren od strane Holz-Forschung Austria instituta u Beču.

Na ovaj način naši kupci su apsolutno zaštićeni i ne moraju da brinu o ličnoj i sigurnosti svoje porodice.

Prednost ovog cilindra je u tome što ga niko u celom svetu ne može kupiti u slobodnoj prodaji, pa samim tim ni provalnici nisu u mogućnosti da naprave alat za obijanje po uzorku cilindra.

Mottura Champions Pro

Na svim sigurnosnim vratima prodavanim na našem tržištu, ugrađeni su sigurnosni sistemi (brave i cilindri) koji se koriste već godinama, a iste te sigurnosne sisteme možete kupiti u prodavnicama u slobodnoj prodaji. Samim tim, ti sigurnosni sistemi lako su dostupni svima, pa i provalniku koji po njima može napraviti alat za obijanje. Taj alat provalnik kasnije može iskoristiti za obijanje bilo kakvih vrata u koja su ugrađeni takvi sigurnosni sistemi.

Bosalov unikatni cilindar je dostupan samo u ovlašćenom servisu, a kopija se može izraditi isključivo uz priloženu kod karticu i proveru kroz ceo sistem baze kupaca.
To znači da samo vlasnik može uraditi kopiju svog ključa.

Mul-T-lock Interactive +

Pogledajte video i saznajte više o našem unikatnom ključu

Kvake

Kvake nemačkog brenda HOPPE, pored vrhunskog kvaliteta i izdržljivosti,
bilo da su modeli od nerđajućeg čelika, aluminijuma ili mesinga,
izdvajaju se elegantnim i neupadljivim dizajnom.

Širokougaona špijunka od 180° vidnog polja.

Boje

RAL karta nudi izbor od preko 200 nijansi poliuretanskih boja, kojima sigurnosna i sobna vrata BOSAL mogu biti lakirana, kao i mogućnost lakiranja lajsni i krila vrata u različite nijanse.

Boje u ponudi za model CLASSIC. *Napomena: boje nisu identične onima u prirodi.

ALUMINIJUMSKI PROFIL (kant krila) – samo uz model CLASSIC

Kanelure

Kanelure su ukrasne gravure koje se urezuju u krilo vrata. Primenjuju se kod vrata sa završnom obradom MDF lakiran poliuretanom. Nakon odabira kanelure, potrebno je odabrati jedan od pet modela noževa kojim će se urezati.

U ponudi je 27 modela kanelura za jednokrilna, odnosno 22 modela za dvokrilna vrata.

MODELI KANELURA NA JEDNOKRILNIM VRATIMA

MODELI KANELURA NA DVOKRILNIM VRATIMA

Posetite naš izložbeni salon

Kako najlakše kupiti?

Odloženo plaćanje

© Copyright - BOSAL - Sigurnosna i sobna vrata