137 BOSAL LUX vrata za SKYLINE kompleks!

Skyline Belgrade razvija renomirani izraelski investitor – AFI Europe, tvorac prvog i jedinog biznis parka u Beogradu, Airport City Belgrade i prvog kondominijuma u centru grada, Central Garden.

Projekti kompanije AFI Europe potencijalnim kupcima pružaju sigurnost u investitora, koji je već godinama prisutan na našem tržištu i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost. Uz takvog partnera sebi možete dopustiti da budete kreativni, zahtevni i bezbrižni i da zakoračite u sigurnu budućnost.

REČ ARHITEKTE

„Smatramo da Ulica kneza Miloša zaslužuje arhitektonski impozantan kraj ulice u kome će ceo grad uživati i po kome će biti prepoznatljiv“, Ami Mur, arhitekta projekta.

Ami Mur svetski priznati izraelski arhitekta, tvorac je idejnih rešenja projekata koji su realizovani u više od 30 zemalja širom sveta. Domaćoj javnosti poznat je kao arhitekta šoping centara Delta City u Beogradu i Podgorici.

Skyline Belgrade, jedinstveni stambeno-poslovni kompleks će kreirati novu panoramu Beograda. Uzdižući se na raskršću novog i starog Beograda, između reke Save, Ulice kneza Miloša i samog centra grada.

Autentično arhitektonsko rešenje kompleksa Skyline Belgrade, sa tri kule jedinstvenog i modernog dizajna, objediniće stambeni, poslovni i maloprodajni prostor, na prestižnoj lokaciji u centru grada.

Stambeni deo Skyline kompleksa opremljen je sa 137 BOSAL sigurnosnih vrata, model LUX / LUX PP.

LUX model sigurnosnih vrata, atestirana su na najviši (IV) stepen protivprovalnosti, dok LUX PP model poseduje i atest o protivpožarnosti (T-30).

Završna obrada krila vrata i opšivke zida je od MDF-a, furniranog hrastovim furnirom.

U dogovoru sa investitorom, furnir sa unutrašnje i spoljne strane krila je postavljen horizontalno, kao i umetne aluminijumske lajsne.

Pervajzi sa strane hodnika su asimetrični i korišćeni su kao obloge kako bi se na njima našli tasteri zvona i brojevi stanova.

Postavljana je Hoppe kvaka model Lecce, a sigurnosni kodirani cilindar je Mul-T-lock, sa leptirom.

Pored ulaznih sigurnosnih vrataa za stanove, kompanija BOSAL je opremila stambene jedinice sa 570 sobnih / kupatilskih vrata.

Sobna i kupatilska vrata su rađena od MDF-a, farbanog u belu boju.

Korišćene su iste kvake kao i na ulaznim sigurnosnim vratima, a postavljene su i magnetne brave.

Pogledajte i ostale reference: