LUX sigurnosna vrata – Vračar – Nikolaja Hartviga 9

Na Vračaru, u Beogradu, nalazi se ulica Nikolaja Hartviga, a u njoj prelepa zgrada s brojem 9, opremljena vratima iz BOSAL-ove proizvodnje.

Model koji je ugrađen pripada najvišoj klasi sigurnosti za vrata koja se koriste u stambenim objektima.

U pitanju je najprepoznatljiviji model BOSAL sigurnosnih vrata i predstavlja sam vrh naše ponude.

Pogađate, u pitanju su sigurnosna vrata LUX model IV stepena protivprovalnosti. Ovaj model je atestiran na IV nivo* protivprovalnosti u Srbiji i Austriji, dolazi sa kompletnom opšivkom štoka, tako da ne zahteva dodatne zidarske radove i ulaganja nakon montaže – po sistemu „ključ u ruke“ i bezbeđuje najbolju termo i zvučnu izolaciju, do 42 dB.

Kao što znate, BOSAL LUX model sigurnosnih vrata nudi klijentima mogućnost biranja završne obrade, počev od prirodnog furnira hrasta, bukve, oraha, trešnje i jasen mahagonija, pa i fineline furnira.

Konkretno, završna obrada vrata sa spoljašnje strane je furnir orah koji je vertikalno pozicioniran, a prag, lajsne i nadvratna ploča su obrađeni u istom furniru kao i samo krilo.

Sa unutrašnje strane, završna obrada je farbani MDF u beloj boji sa 4 horizontalne kanelure – drugim rečima, sa 5 polja.

Kvaka je nemačkog brenda Hoppe, model Lecce. Vrata imaju širokougaonu špijunku od 180° vidnog polja.

Ova LUX vrata, kao što praksa nalaže, štiti i sigurnosna brava je marke „Mottura“  sa cilindrom  italijanskog brenda Cisa. Ova brava osigurava vrata u šest tačaka (+3 fiksna na krilu) pružajući maksimalnu sigurnost.

Pogledajte i ostale reference: