INTEGRA vrata za privatni stan na Vračaru

Danas vas vodimo u jedan privatni stan na Vračaru za koji smo radili dvoja vrata: jedna u spavaćoj, a druga u dnevnoj sobi.

U pitanju su vrata iz BOSAL Integra linije, koja se, kako im sam naziv nalaže, savršeno integrišu u postojeći ambijent.

Stopljena sa zidovima, nenametljiva i svedena, ova vrata imaju funkciju da podrže unitaran dizajn i da se uklope u ambijent tako da se jedva naziru i ničim ne remete kontinuitet prostora.

INTEGRA vrata u spavaćoj sobi

Ova vrata su ugrađena u ravni sa završnom pločom ormara, a preko njih je postavljen tapet – isti onaj koji se nalazi duž čitavog zida sobe. Vrata su se besprekorno uklopila u enterijer spavaće sobe, podržavajući elegantni minimalizam u kom je opremljena ova prostorija.

Po funkciji, ova vrata su kupatilska i sa unutrašnje strane su bele boje – što i jeste preporučljiva opcija jer su takva vrata najzahvalnija za održavanje.

Dodatno, bela boja unutrašnje strane je u ovom slučaju i estetski ispunila standarde svedenosti koji su prisutni i u kupatilu.

Na kupatilskoj strani, završena je keramika u ravni sa krilom. Takođe, sa unutrašnje strane se, kao završni deo, nalaze bele lajsnice.

Kvaku za ova vrata je izabrao i ugradio kupac.

INTEGRA u dnevnoj sobi

Za ova vrata možemo reći da se nenametljivo, diskretno, skoro nevidljivo, jednom rečju besprekorno, uklapaju u enterijer i samim tim na najreprezentativniji način predstavljaju ono što nazivamo INTEGRA linijom.

Preko njih je, kao i u slučaju vrata u spavaćoj sobi, postavljen tapet, ovoga puta uklopljen u enterijer dnevnog boravka. Vrata vode ka vešernici i sa unutrašnje strane su bele boje. Sokla je naslonjena na krilo i ona je, kao uostalom svi završni radovi, besprekorno urađena.

Ukoliko i vi želite da vaš dom ili poslovni prostor opremimo našim vratima, kontaktirajte nas!

Pogledajte i ostale reference: