LUX sigurnosna vrata za Braničevsku – Brixwell

U Braničevskoj ulici, na adresi Braničevska 12, nalazi se objekat moderne arhitekture koji postavlja visoke standarde u građevinarstvu kako u eksterijeru tako i u enterijerima stanova.

U skladu sa ovim ambicijama i vizijom, Brixwell Invesment je odlučio da se za izradu vrata pobrine kompanija BOSAL.
Mi smo tu odluku pretočili u realnost.

Ugradili smo sigurnosna vrata LUX model IV stepena protivprovalnosti. U pitanju  je najviša klasa sigurnosti koja se dodeljuje vratima za stambene objekte.

Zvučna izolovanost ovih vrata, do 42dB, garantuje da nikakva buka iz hodnika ne može dopreti do unutrašnjosti stana, niti se zvuk sa pojačanih zvučnika može čuti zgradom.

Pored funkcionalnosti, ova vrata plene i lepotom, a toj lepoti značajno doprinosi završna obrada: spolja furnir orah, a sa unutrašnje strane farbani MDF u beloj boji. Sa spoljne strane, na krilu, obrađena je aplikacija sa dva polja sa dodatim vraćenim nivoima. Da bi se postigla harminična vizuelna celina, u istom furniru kao i krilo obrađen je i prag, kao i aplikacione lajsne.

Što se unutrašnje strane vrata tiče, već smo rekli da je obrada MDF ofarban u belu boju, a sada ostaje da vam skrenemo pažnju i na aplikacione lajsne koje formiraju tri polja, a nalaze se na krilu sa dodatnim vraćenim nivoima.

Što se tiče brave, u pitanju je sigurnosna cilindar brava Mottura koja osigurava vrata u šest tačaka, pružajući maksimalnu sigurnost. Cilindar sa leptirom je tvorevina izrealskog bredna Mul-T-Lock. Kvaka je nemačkog brenda Hoppe, model Stokholm.

Vrata imaju širokougaonu špijunku od 180° vidnog polja.

Pored sigurnosnih vrata, ugrađena su i sobna vrata – u istom tonu sigurnosnih vrata sa unutrašnje boje. Pogađate, razlog je estetske prirode, a to je da bi se sva vrata uklopila u enterijer.

Mi verujemo da je ta misija ispunjena, a vi?

Pogledajte i ostale reference: