Sigurnosna i enterijerska vrata za zgradu u Internacionalnih brigada

U prelepoj zgradi na Vračaru, u ulici Internacionalnih brigada, nalaze se, kao bitan deo sveukupne lepote, i prelepa vrata.

Zato što je klijentu, pored lepote, bio važan i kvalitet, odlučio se za saradnju sa BOSAL-om: od ulaznih do enterijerskih vrata!

Ulazna vrata

U pitanju su LUX sigurnosna ulazna vrata u završnoj obradi od bajcovane orahovine. Vrata su rađena sa aplikacijama – radi se o starom tipu aplikacija, to jest aplikacionim lajsnama na krilu. Završni pervajzi su takođe aplikacioni.

Furnir boje orahovine nije završna obrada koja predstavlja čest izbor naših klijenata, ali jeste obrada koja predstavlja sam vrhunac estetike enterijera. Da bi postigao takav efekat, klijent je radio i opšivku zidova, to jest svih ostalih elemenata, te je na taj način u enterijeru stvorena skladna i otmena celina. 

Kvaka na vratima je Hoppe Stokholm sa cilindar bravom.

Vrata su sa unutrašnje strane bele boje, jer su i enterijerska vrata – sobna i kupatilska – napravljena od medijapana u istoj nijansi bele boje. 

Sobna vrata

Sobna vrata su takođe od belog medijapana sa klasičnom, magnetnom bravom sa ključem. Ova elegantna vrata svedenih linija, savršeno se uklapaju u moderan dizajn enterijera.  

Kupatilska vrata

Kupatilska vrata su, kao i sobna, od belog lakiranog medijapana. Za razliku od sobnih, brava je sa leptirićem. Zbog svoje visine, vrata deluju uže nego standardna, a zahvaljujući materijalu – deluju elegantno i otmeno. 

BOSAL je i ovoga puta ispunio želje klijenta i obogatio stan vratima koja, svojim diskretnim sjajem, upotpunjuju lepotu ambijenta. 

Ukoliko vam se dopada naš rad, javite nam se da i vaš stan opremimo našim sigurnosnim i sobnim vratima!

Pogledajte i ostale reference: