LUX sigurnosna vrata za Kneza Miloša Residence

Luksuzne nekretnine. Ekskluzivne lokacije. Naravno, u ovu sliku se uklapaju upravo vrata iz BOSAL-ove proizvodnje.

Prema želji investitora, ugradili smo sigurnosna vrata LUX model IV stepena protivprovalnosti. U pitanju  je najviša klasa sigurnosti koja se dodeljuje vratima za stambene objekte.

Zvučna izolovanost ovih vrata, do 42dB, garantuje da nikakva buka iz hodnika ne može dopreti do unutrašnjosti stana, niti se zvuk sa pojačanih zvučnika može čuti zgradom.

Što se tiče završne obrade vrata, sa spoljašnje strane, investitor je odabrao farbani MDF u antracit boji. Takođe, spoljašnja strana vrata ima aplikaciju sa jednim poljem što vratima daje elegantan i otmen izgled.

Sa unutrašnje strane vrata je furnir hasta, bajcovan po želji investitora u u skladu sa asortimanom BOSAL-ove ponude.

Ova boja je izabrana i za paket lajsni, te tako vrata čine monohromatsku celinu. I sa unutrašnje strane vrata, isto kao i sa spoljašnje, nalazi se aplikacija sa jednim poljem.

Prag i opšivka zida oko vrata su napravljeni od PIETRA mermera braon boje, od koga su napravljeni i detalji u hodniku zgrade.

Kvaka na vratima je nemačkog brenda Hoppe, a model je Stockholm.  Što se tiče brave, u pitanju je sigurnosna cilindar brava Mottura koja osigurava vrata u šest tačaka, pružajući maksimalnu sigurnost.  Cilindar sa leptirom je tvorevina italijanskog brenda CISA Astral Tekno.

Vrata imaju širokougaonu špijunku 180° vidnog polja.

Pogledajte i ostale reference: