LUX sigurnosna i INTEGRA sobna vrata za stan na Vračaru

U Beogradu, u srcu Vračara, preciznije u Topolskoj 15, BOSAL je dobio zadatak da ugradi sigurnosna i enterijerska vrata, koja će ujedno biti i lepa i funkcionalna.

Imajući tu svrhu u vidu, ugrađena su SIGURNOSNA vrata model LUX, koja imaju IV STEPEN PROTIVPROVALNOSTI i INTEGRA modeli ENTERIJERSKIH VRATA.

Sigurnosna vrata LUX model IV stepena protivprovalnosti u prevodu znači da je u pitanju najviša klasa sigurnosti koja se dodeljuje vratima za stambene objekte.

Zvučna izolovanost ovih vrata, do 42dB, garantuje da nikakva buka iz zgrade ne može dopreti do unutrašnjosti stana, niti se buka iz stana može preliti u hodnike i zajednidčki prostor zgrade.

Sigurnosna brava je marke „Mottura“ sa cilindrom i specijalnim štitnikom sa spoljne strane. Osigurava vrata u šest tačaka (+3 fiksna na krilu) pružajući maksimalnu sigurnost.

Sa spoljne strane je specijalni štitnik koji sprečava bušenje ili lomljenje cilindra, dokle je sa unutrašnje strane leptir koji olakšava zaključavanje i otključavanje vrata. Brava je opremljena kvalitetnim Mul-T-Lock cilindrom, koji se unikatno izrađuje samo za Bosal.  Cilindar sa leptirom je tvorevina italijanskog brenda Mottura.

Kvaka je nemačkog brenda Hoppe, model Stokholm.

Što se tiče enterijerskih vrata, kako već rekosmo, u pitanju je jedan od BOSAL-ovih najatraktivnijih modela: model INTEGRA.

Model kao takav, jedinstven i efektan, daje mogućnost da se u prostoru postigne unitaran dizajn, koji se stapa sa zidovima i tako čini celinu čistom i svedenom.

U tom smislu, ova INTEGRA vrata potpuno zadovoljavaju kriterijume po kojima je model osmišljen.

Naime, i sigurnosna LUX i enterijerska INTEGRA vrata su rađena u obradi od MDF-a furniranog hrastovim furnirom u horizontalnoj teksturi, dok je deo vrata, nakon montaža, uklapan sa zidnim oblogama od MDF-a furniranog istim furnirom kao i vrata.

Zadovoljstvo po završenom projektu bilo je obostrano: i klijentovo i naše. Sada bismo voleli da čujemo vaše utiske – zato, pišite nam u komentarima kako vama izgledaju rezultati našeg rada!

Pogledajte i ostale reference: