Preko 900 ugrađenih sigurnosnih vrata za Zemunske kapije!

U stambeno-poslovnom kompleksu Zemunske kapije kompanija BOSAL je u etapama, kako se kompleks širio ugradila preko 900 ulaznih sigurnosnih vrata, model CLASSIC.

CLASSIC model poseduje atest o protivprovalnoj otpornosti III stepena i time klijentima pruža sigurnost.

Završna obrada ovog modela je univer u drvenom dezenu koji po želji može biti orijentisan horizontalno ili vertikalno. Krilo ovog modela je opšiveno aluminijumskim profilom, a metalni štok vrata je farban u boju aluminijuma.

Pored ovog dezena, CLASSIC model se radi u još četiri dezena, gde po želji imate mogućnost kombinacije spoljnog i unutrašnjeg izgleda vrata.

Okov i prateći elementi koji se postavljaju, renomiranih su proizvođača čime se upotpunjuje osećaj sigurnosti i trajnosti BOSAL vrata.

Pored sigurnosti ovaj model poseduje dvostruko dihtovanje i odličnu termo i zvučnu izolovanost od 32dB, koja je bitna kod frekventnih stambenih objekata.

Svi modeli Bosal vrata kao i CLASSIC izrađuju se isključivo po želji i meri klijenta, kao što je bio slučaj i u ovom projektu.

NASELJE ZEMUNSKE KAPIJE

Građevinska direkcija Srbije gradi stambeno-poslovni kompleks Zemunske kapije na prostoru bivše kasarne „Aleksa Dundić“ u Zemunu.

Lokacija je omeđena ulicama Cara Dušana, Zadužbinskom, Šumadijskom i Filipa Višnjića. Stambeno – poslovni kompleks će se prostirati na površini od oko 6 hektara, imaće 8 objekata, sedam stambenih sa  ukupno 1.440 stanova i jedan poslovni, odnosno 200.000 m2 stambeno-poslovnog prostora.

U kompleksu se grade stanovi različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, kvadrature od 31m2 do 93m2. U podzemnim etažama objekata su predviđena garažna mesta, a u parteru oko objekata parking mesta.

U prizemlju pojedinih objekata su planirani komercijalni sadržaji. U kompleksu će postojati tri uređene parkovske površine sa dečjim igralištima i prostorom za odmor i rekreaciju. Centralni trg unutar naselja je zamišljen kao pešačka zona opremljena atraktivnim mobilijarom i rasvetom, kao i brojnim komercijalnim sadržajima poput restorana, kafića, radnji.

Novo naselje Zemunske kapije je saobraćajno odlično povezano sa svim delovima Beograda, zahvaljujući blizini autoputa i novog Pupinovog mosta.

Pogledajte i ostale reference: