Hotelska vrata za Sky Garni hotel u Beogradu

Hotel Sky GARNI nalazi se u centru Beograda, ulici Lomina 28, u mirnom okruženju, nedaleko od svih turističkih znamenitosti grada.

Savremena arhitektura, sopstveni parking, moderno dizajniran enterijer, kao i atraktivna lokacija, preporuka su kako za poslovne putnike, tako i za sve one koji u Beograd dolaze radi odmora i zabave. Sve sobe su dizajnirane sa posebnom pažnjom i odišu visokim nivoom udobnosti i funkcionalnosti.

Sobe su opremljene BOSAL hotelskim i kupatilskim vratima i vratima za pomoćne prostorije hotela.

Hotel ima 4* i poseduje 37 soba.

BOSAL sobna vrata svojom konstrukcijom i izradom po meri obezbeđuju odličnu izolaciju, dugotrajnost i praktično neograničene mogućnosti završnih obrada i uklapanja u enterijere.

Krilo vrata izrađeno je od ekstrudirane iverice, obostrano obložene medijapanom koji lakiramo poliuretanom u preko 200 boja po RAL karti ili furniramo prirodnim furnirima u više od 30 tonova.

Uz mogućnost vertikalnog i horizontalnog furniranja, izbor aplikacionih i umetnih lajsni, i 25 ponuđenih kanelura savršeno se uklapaju u svaki poslovni prostor i dom.

Karakteristike BOSAL hotelskih vrata

Hotelski program sobnih BOSAL vrata se, kao i klasična sobna, izrađuju isključivo po meri i želji kupca. Veliki izbor modela vrata ima za cilj da se uklope u svaki enterijer.

Ovaj model nalazi primenu u ugostiteljskim objektima, a koncipiran je tako da bude u skladu kako sa karakteristikama Vašeg projektovanog enterijera, tako i sa uslovima i propisima koje zahtevaju ovakve vrste objekata.

Vrata poseduju atest protivpožarnosti na 30 minuta, kao i atest zvučne izolovanosti i klase zvučne izolacione moći od 33 dB.

Hotelska sobna drvena vrata BOSAL poseduju sledeće karakteristike:

  • Suva montaža
  • Protivpožarna otpornost i funkcija protivdimnih vrata
  • Opremljena hotelskom cilindar bravom
  • Mogućnost ugradnje čitača/identifikatora kartica
  • Celokupna vrata imaju izgled masivnih, drvenih vrata, sa mogućnošću uklapanja u svaki enterijer, obogaćena završnim aplikacionim pervajz lajsnama L3, L4 ili L5
  • Mogućnost postavljanja praga ili spuštajućih diht guma
  • Debljina krila vrata 62 mm
  • Atest na protivpožarnost T=30min
  • Zvučna izolovanost od 33dB, a uz dodatne elemente i do 36dB.

Pogledajte i ostale reference: