Sigurnosna vrata za kompleks Panorama Voždovac

Danas idemo zajedno u novi rezidencijani kompleks na Voždovcu, u stambeno-poslovni kompleks Panorama Voždovac, gde smo ugradili Classic Plus model sigurnosnih vrata. U pitanju su sigurnosna vrata koja imaju opšivku sa spoljašnje i sa unutrašnje strane i prag u celoj dubini otvora.

Drugim rečima, opšivka je kao kod LUX modela, s tim što je završna obrada, umesto od medijapana, napravljena od univera, a krilo vrata je isto kao na Classic modelu.

Ovaj model sigurnosnih vrata ima dvostruko dihtovanje i odličnu termo i zvučnu izolovanost od 38dB, kao i protivprovalnu otpornost III stepena.

Takođe, imaju sigurnosnu bravu modela kasa brava, poznatog brenda Mottura. Zanimljivost ove brave je u tome što ima radni ključ i korisnički ključ. Kada se koristi radni ključ, vrata se zaključavaju 2 puta, a kada se koristi korisnički ključ, onda je zaključavanje 4 puta.

Već posle prve upotrebe korisničkog ključa, radni ključ više ne važi, to jest, ne može da otvori vrata. To praktično znači da majstori, i uopšte svi koji učestvuju u opremanju stana, mogu koristiti radni ključ samo do prve upotrebe korisničkog ključa od strane stanara, a nakon toga radni ključ gubi svoju funkciju.

Vrata imaju i aluminijumsku rozetnu i takođe aluminijumsku HOPPE kvaku, preciznije, u pitanju je model Hoppe Stockholm.

Kada smo kod sigurnosnih elemenata, da napomenemo da je špijunka standardna širokougaona BOSAL-ova špijunka, vidnog polja od 180˚.

Dezen obrade je zanimljiva imitacija hrasta. U pitanju je, interno nazvani, „stari“ hrast, jer izgleda kao da je izgreban, a koji se bojom uklapa sa podom u hodniku.

Sa unutrašnje strane, vrata nisu imitacija hrasta, već su bele boje, a alumnijiumski kant krila je eloksirani aluminijum, koji je iste boje kao i kvaka, te tako sa njom čini skladnu celinu.

Ukoliko vam se dopada naš rad, javite nam se da i vaš stan opremimo našim sigurnosnim i sobnim vratima!

Pogledajte i ostale reference: