INTEGRA vrata za VS Clinic and Beauty salon na Vračaru

Danas vas vodimo u Nebojšinu ulicu, tačnije u Nebojšinu 8a. Naime, VS Clinic & Beauty salon, u cilju postizanja lepog, modernog i harmoničnog ambijenta, kao što uostalom jednom salonu lepote i priliči, odlučio je da nama poveri zadatak ugradnje INTEGRA vrata u čitav enterijer.

INTEGRA enterijerska vrata

Sa zadovoljstvom smo prihvatili zadatak i na oba nivoa – jer se celokupni enterijer sastoji iz dva dela, Beauty salon i Estetic clinic, pri čemu svaka od njih zauzima jedan nivo  – ugradili smo ukupno 15 vrata: 7 na jednom i 8 na drugom nivou.

Sva vrata su INTEGRA modeli i sva su u istoj nijansi bele boje, prema ral karti (RAL 9010), sa belim štokom i sa magnetnim bravama i svaka imaju adekvatan okov koji je napravljen za tu namenu.

Moderan dizajn i performanse ovih vrata i ovoga puta se savršeno uklapaju u enterijer: bele zidove i tamne podove, kao i u boje opreme i komada nameštaja u prostorijama ovog salona.

Klizna vrata

Takođe, napravili smo i ugradili i klizna vrata, koja vam ovom prilikom prvi put ekskluzivno predstavljamo! Bele su boje i imaju eksternu šinu italijanske marke Eclisse.

Ova šina je vidljiva (u pitanju je aluminijumski profil), a ceo mehanizam je u vratima – sa usporivačima, klizačima i sa krilima ugrađenim u mehanizam. Okov za ova vrata je drugačiji od drugih, jer je ukopan u krilo i praktično se ne vidi. Jedino što se vidi spolja su šina i krilo koje je okačeno na nju.

Kupatilska vrata

Kupatilska vrata, takođe bela INTEGRA sa belim štokom i magnetnim kupatilskim bravama, predstavljaju fantastičan kontrast crnoj keramici koja se nalazi na zidovima kupatila.

Kombinacija crne boje sa zlatnim detaljima na zidovima i belih vrata, daju kupatilima posebnu estetsku vrednost, čineći prostor elegantnim i otmenim.

Ukoliko i vi želite da vaš dom ili poslovni prostor opremimo našim vratima, kontaktirajte nas!

Pogledajte i ostale reference: