Sigurnosna vrata za Urbane vile na Senjaku

Objekat na Senjaku, u potpunom skladu moderne arhitekture i prirodne okoline, sastoji se od dve Urbane vile sa zasebnim dvorištima i jednim penthaus apartmanom.

Investitor je odlučio da fantastičan urbani enterijer stanova upotpuni BOSAL vratima, napravljenim specijalno za ovaj objekat.

Za potrebe ovog nesvakidašnjeg stambenog objekta napravili smo LUX model sigurnosnih vrata, koji ima kompletnu opšivku otvora, u boji hrasta bajcovanoj u tamniju varijantu, kako bi se savršeno uklopila sa svim ostalim elementima u enterijeru.

Enterijer je u prirodnim, toplim nijansama drveta, pa smo se potrudili da i vrata budu u istom dezenu i ne odstupaju od zadate estetike.

Vrata koja izgledaju kao spoljna, zapravo to nisu, već je u pitanju LUX model ulaznih sigurnosnih vrata. Imaju opšivku i malo širi pervajz, što je investitor posebno zahtevao, kako bi mu ostalo dovoljno prostora da da svoj lični pečat vratima i da ih dekoriše na svoj način.

Vrata su bez spoljnih kvaki, a otvaraju se samo pomoću ključa. Nije u pitanju automatsko zaključavanje, ali sistem zatvaranja vrata je takav da uvek mora da se nosi ključ sa sobom.

Još jedan specifičan model unutrašnjih vrata – vrata koja služe kako bi se obezbedio ulazak i izlazak iz lifta, koji pravo iz garaže dolazi do stana. U pitanju je takođe naš LUX model, koji praktično zatvara ulaz u lift.

Ova vrata nemaju prag, ali imaju devijator šipova i ispadajuću gumu. Ovaj sistem omogućava to da vrata dobro dihtuju, ali bez praga. Kada god se vrata zatvore, pritiskom na dugmence guma sama ispada. Praktično, kad god su vrata zatvorena – guma je u funkciji, a kada su otvorena ona se podigne u krilo.

Ovim smo dobili da metalna vrata od lifta, koja nisu u skladu sa enterijerom, budu sakrivena vratima koja se u njega uklapaju, uz dodatnu bezbednosnu funkciju.

Špijunka je standardna širokougaona, sa dijapazonom od 180 stepeni.

Unutrašnje kvake su odabrane iz našeg asortimana, sa kuglom sa spoljašnje strane, tako da bi moglo da se otvara samo ključem.

Investitor je bio veoma zadovoljan načinom na koji su vrata proizvedena i postavljena, a nama je posebno zadovoljstvo što je BOSAL deo ovako kvalitetnog projekta.

Ukoliko vam se dopada naš rad, javite nam se da i vaš stan opremimo našim sigurnosnim i sobnim vratima!

Pogledajte i ostale reference: