Sigurnosna vrata za WEST 65 TOWER

Beograd ima Pobednika, Pariz Ajfelov toranj, Njujork Kip Slobode, Rim Koloseum, a Novi Beograd WEST 65. Urbana celina WEST 65 predstavlja danas jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih lokacija za život i rad u Beogradu.

Simbol je čistog, negovanog, bezbednog i humanog življenja. Multifunkcionalni kompleks West 65 sastavljen je od Stambeno- poslovnog dela Avenije 65, šoping centra Mall 65 i rezidencijalnog Tower 65. Sve njih povezuju široke ulice koje su isključivo pešačke, a u centru se nalazi trg sa fontanom i parkom na kome se priređuju izložbe, koncerti i predstave. Ispod cele površine kompleksa izgrađena je najsavremenija garaža na dva sprata iz koje direktno odlazite u svoje stanove, tržni centar, tower.

Najveći uspeh i jedinstvenost WEST 65 jeste psihološki proces percepcije jer predstavlja privlačnu priču koja je moguća. Bez sumnje, reč je o projektu koji je vratio poverenje građana u sposobnost investitora i arhitekata da osmisle koncept koji poboljšava i ulepšava grad, arhitekturu, kvalitet i kulturu života.

Najbolja potvrda kvaliteta i originalnosti ovog koncepta jeste upravo to što je WEST 65 poslužio kao inspiracija i drugim investitorima da naprave nešto slično.

Poseban izazov za investitora i doprinos arhitekturi grada predstavlja WEST 65 TOWER koji će u trenutku izgradnje 2021-ve godine postati najviša i najluksuznija zgrada sa svojih 155 metara u Beogradu i regionu. West 65 TOWER dominiraće vedutom Beograda kao svojevrstan orjentir i predstavljaće simbol Novog Beograda i savremenog življenja.

Za ovaj novoizgrađeni objekat, napravili smo i ugradili protivpožarna sigurnosna ulazna vrata modela LUX PP koji poseduje atest o protivpožarnosti.

Ovom modelu pripada sigurnosna brava „Mottura“ sa cilindrom i specijalnim štitnikom sa spoljne strane. Ova brava osigurava vrata u šest tačaka (+3 fiksna na krilu) pružajući maksimalnu sigurnost.

Sa spoljne strane je specijalni štitnik koji sprečava bušenje ili lomljenje cilindra, dok je sa unutrašnje strane leptir koji olakšava zaključavanje i otključavanje vrata. Brava je opremljena CISA astral tekno kodiranim cilindrima koji su montirani sa leptirom sa unutrašnje strane.

Što se tiče kvake, u pitanju je brend Hoppe, model Stocholm koji pripadaju BOSAL-ovoj ponudi.

Ovaj LUX PP je, pored čelične konstrukcije, izrađen od sporogorućeg MDF-a, sa ispunom od kamene vune „NaturBoard Venti“ (Klasa reakcije na požar A1 – negoriv materijal). Ovaj model na kantu krila poseduje i ekspandirajuću protivpožarnu traku 2x30mm.

Krilo vrata, opšivka i prag su furnirani hrastovim furnirom koji je, kako bi se uklopio u celinu, bajcovan u boji koju je izabrao klijent.

Na ulazima stanova rađene su šire opšivke – od poda do plafona – na kojima se nalaze zvonca i numeracije stambenih jedinica.

Unutar nadvratne ploče nalazi se i ambijentalna ugradna rasveta.

Unutrašnjost LUX PP vrata je farbana belom poliuretanskom bojom koja se nalazi u BOSAL-ovoj ponudi, a boja je izabrana iz RAL karte u dogovoru sa investitorom.

Za potrebe ovog objekta, izradili smo i montirali ukupno 296 BOSAL-ovih LUX PP vrata.

Pogledajte i ostale reference: