Sigurnosna, sobna vrata i PVC stolarija za stan na Novom Beogradu

U ovom ne tako velikom, ali prelepom i modernom stanu na Novom Beogradu, montirali smo sigurnosna i sobna vrata iz BOSAL-ove proizvodnje, kao i PVC stolariju.

Evo kako smo sve to izveli!

Sigurnosna vrata

Ulazna sigurnosna vrata rađena su u dezenu senčenog jasena, sa horizontalnom postavkom pet polja i četiri senke, kao što se može videti na fotografiji. Pervajzi na ovim vratima su takođe senčeni.

Cilindar brava sa unikatnim BOSAL cilindrom, i Hoppe Stockholm kvaka.

Ovo su klasična BOSAL-ova sigurnosna vrata, LUX model.

Sobna vrata

Sobna vrata u ovom stanu u potpunosti prate dizajn ulaznih vrata, koji je odabran kako bi se ukopio sa dezenom poda i ostatkom enterijera.

Dezen je isti kao i kod ulaznih sigurnosnih vrata – senčeni jasen sa horizontalnih pet polja i četiri senke.

Sobna vrata su uža od ulaznih.

Vrata u dečijoj sobi su u istom dezenu, sa klasičnim štokom (vrata se otvaraju ka sobi) i vidljivim šarkama.

PVC stolarija

U ovom stanu montirali smo i PVC stolariju.

Trokrilni Rehau Ecosol PVC prozor, koji se pravi iz jednog komada, smešten je u trpezariju. Ovde zapravo postoje tri krila, s tim što se jedan može svrstati u dvokrilni, dok je jedan jednokrilni. Preko celokupnog prozora postavljene su roletne i komarnici.

Balkonska vrata, veliki fiksni prozor, kao i dvokrilni PVC prozor postavljeni su u dnevnoj sobi, to jest ka terasi. I ovi prozori, kao i balkonska vrata, su Rehau Ecosol. Celokupna PVC stolarija u dnevnoj sobi ima i roletne.

Stakla su svuda dvoslojna i niskoemisiona.

Klijent je bio prezadovoljan celokupnim obavljenim poslom, kao i mi. Vrata i stolarija savršeno su se uklopila u enterijer stana, a sve je urađeno maksimalno profesionalno.

Ukoliko vam se dopada naš rad, javite nam se da i vaš stan opremimo našim vratima i prozorima!

Pogledajte i ostale reference: