Sigurnosna vrata STANDARD PLUS za zgradu u Ilije Garašanina

U Beogradu, na adresi Ilije Garašanina 16, u skladu sa zahtevima i dogovorom sa klijentom/investitorom, ugradili smo STANDARD PLUS model BOSAL sigurnosnih vrata.

Kako nam standardi i reputacija nalažu, ovaj model vrata poseduje III stepen protivprovalne otpornosti, koji podrazumeva dvostruko dihtovanje i odličnu termo i zvučnu izolovanost od 40dB.

Takođe, podrazumeva viši nivo zaštite prostorija od provale nastale korišćenjem kompletnog alata i pajsera, od strane iskusnog provalnika u trajanju od 20 minuta, uz povišeni stepen buke.

Pored sigurnosti, ova vrata odlikuje i prefinjena lepota koja se u velikoj meri duguje završnoj obradi od furnira hrasta (sa spoljašnje strane) koja je izabrana po želji investitora, a iz BOSAL-ove karte furnira.

Horizontalna struktura furnira na krilu podeljena je na pet polja jednake površine. Proširene lajsne i nadvratna ploča, na kojima je odrađena numeracija stanova, odrađeni su u istom furniru kao i krilo.

Prag vrata je obložen kamenom od kojeg je rađena podna obloga u hodniku zgrade.

Sa unutrašnje strane, izabrana je svedena i otmena završna obrada. U pitanju je medijapan bele boje bez kanelura.

Kvaka na vratima je nemačkog brenda Hoppe, a model je Stockholm.  Što se tiče brave, u pitanju je sigurnosna cilindar brava Mottura koja osigurava vrata u šest tačaka, pružajući maksimalnu sigurnost.  Cilindar sa leptirom je tvorevina italijanskog brenda CISA Astral Tekno.

Vrata imaju širokougaonu špijunku 180° vidnog polja.

Pogledajte i ostale reference: