Hotelska vrata za Garni hotel Opera u Beogradu

Smešten u srcu Beograda, u ulici Braće Jugović 16, na samo 2 minuta šetnje do Skadarlije, Narodnog pozorišta i Knez Mihailove.

Garni Hotel Opera se svrstava u jedan od najboljih malih gradskih hotela u Beogradu. Hotel poseduje 14 soba, opremljenih BOSAL hotelskim i kupatilskim vratima, kao i vratima za prateće prostorije hotela.

Karakteristike BOSAL hotelskih vrata

Hotelski program sobnih BOSAL vrata se, kao i klasična sobna, izrađuje isključivo po meri i želji klijenta. Širok asortiman modela vrata daje mogućnost za izbor onih idealnih, koja su uklopiva u konkretan enterijer.

Ovaj model nalazi primenu u ugostiteljskim objektima. Dizajniran je tako da bude skladu kako sa karakteristikama projektovanog enterijera, tako i sa uslovima i propisima koji moraju biti ispunjeni kada su u pitanju ovakvi objekti.

Vrata poseduju atest protivpožarnosti na 30 minuta, kao i atest zvučne izolovanosti I klase i to zvučne izolacione moći od 33 dB.

Hotelska sobna drvena BOSAL vrata poseduju sledeće karakteristike:

– Suva montaža
– Protivpožarna otpornost i funkcija protivdimnih vrata
– Opremljenost hotelskom cilindar bravom
– Mogućnost ugradnje čitača/identifikatora kartica.

Ova BOSAL vrata imaju izgled masivnih, drvenih vrata, te su jednostavno uklopiva u gotovo svaki enterijer, a obogaćena su završnim aplikacionim pervajz lajsnama L3, L4 ili L5.

U zavisnosti od dogovora sa klijentom, postoji mogućnost postavljanja praga ili spuštajućih diht guma.

Debljina krila vrata je 62 mm.
Atest na protivpožarnost T=30min.

Pogledajte i ostale reference: